Voor 23:59 besteld? Morgen verzonden!

Over ons


Wie zijn wij?

Sleephealthy, is opgericht om jou je mooiste leven te laten lijden en daar is slaap een grote factor in. 

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat goede slaap essentieel is voor ons welzijn, zijn wij er trots op dat wij je deze producten kunnen aanbieden om goede slaap te realiseren om zo het geluk weer te vinden in het leven.

 

Slaapproblemen

Iedereen kent het wel, dat lekkere moment van de dag, dat je eindelijk lekker je bed in kan gaan om te gaan slapen. Helaas zijn er dagelijks duizenden mensen die kampen met slaapproblemen en lichamelijke klachten. Uit onderzoek bleek dat 24 procent van de Nederlandse bevolking hier last van had in 2018, in 2017 was het 21 procent van de bevolking, een groei van 3 procent in 1 jaar! 

 

Oplossing

Het team van Sleephealthy is opzoek gegaan naar producten die de slaap optimaliseren om zo uitgerust mogelijk je dag te beginnen. De producten uit ons assortiment zijn zowel voor mannen als vrouwen. Wij willen je helpen je slaap te optimaliseren, zo kom je beter tot rust en zie je er ook gezonder en fitter uit. Slaap is de belangrijkste factor voor jouw gezondheid.

 

Scherpe prijs

Wij vinden het erg belangrijk dat je niet teveel betaald voor producten uit ons assortiment. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanaf onze leverancier naar jouw te versturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een hele scherpe prijs. Ons doel is dan ook dat alle producten voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Wij betalen voor jou de verzendkosten, zodat jij altijd kunt bestellen met gratis verzending.

Kijk gerust rond op onze webshop, en we zouden het erg leuk vinden als jij samen met ons de strijd aan wilt gaan tegen slaapproblemen!